Dubbelmarinerad fläskfile
En annan bra bufferätt,
jag gjorde dubbelmarinerad fläskfile,
Så mycket smak,lätt att göra och går bra att förbereda,

Marinad 1
1 msk kinesisk soja
2 msk olja
1 pressad vitlöksklyfta
2 krm grovmalen peppar
Marinad 2
2 msk vitvinsvinäger
½ dl olja
½ msk sambal oelek
1 tsk flingsalt
1 knippe grovhackad bladpersilja
Garnering
50 g syltlök
Ugn 225º
1. Marinad 1: Blanda soja, olja, vitlök och peppar. Häll marinaden i en plastpåse. Lägg fläskfilén i påsen och låt köttet marinera några timmar.
2. Bryn filén i smör i en stekpanna, stek sedan klart i ugnen till 70º innertemperatur, ca 25 min.
3. Marinad 2: Blanda vinäger, olja, sambal oelek, salt och persilja. Skär filén i skivor och lägg på ett fat. Häll marinaden över.garnera med syltlök
Ställ fatet kallt till serveringen.