Coleslaw

Så Gott tillbehör till köttfärsbiffar,hamburgare, grillat och ugnstekt potatis,
Blir ganska mycket,så det räcker till flera middagar.
 
Vi käkade coleslaw till köttfärsbiffar med chili och hemmagjort potatismos,MUMS
 
 
8 dl finstrimlad vitkål
1 krm svartpeppar
3 medelstora morötter
1 rödlök
4 tsk god senap (Gärna en söt/stark variant,jag tog Johnnys))
2 dl crème fraiche 
1 dl majonnäs 
3 tsk socker
1 tsk salt
 
Skala och riv moroten grovt..
Skala rödlöken, halvera den och skiva den tunt.
Rör ihop crème fraiche, majonnäs och senap.
Smaksätt med socker, salt och peppar.
Blanda vitkål, morot och lök och majonnässås.
Låt stå kallt ca 2 timmar innan serveringen.
Förvara överbliven coleslaw i en burk med tättslutande lock i kylen. Den håller sig i drygt en vecka.
 
 

 

Nu tillbaka

Är nu tillbaka efter ett långt uppehåll, 2månader
här i klockarviken har det hänt en hel del!
Att det kan hända så mycke på kort tid,
 
Vi har blivit Mormor och Morfar till världens mysigaste och sötaste kille, Rio
Superkul med barnbarn!!!
 
För 2 månader sen visste vi inte att vi nu skulle bo i klockarviken.
Vi har nu sålt huset och flyttat hit,
tagit mycke tid men nu börjar vi landa
 
Och mitt i allt så blir jag sjuk, brusten blindtarm och sjukskriven i 3 veckor,
jag kunde inte göra nåt,bara vila, passade inte bra mitt i en stor flytt men nu är vi äntligen här,
 
Allt har gått så fort så man har inte riktigt fattat,
men nu kommer insperation tillbaka,insperation till goda middagar och att testa nya recept,