Ananas och Vit Choklad Pannacotta

4 Portioner
1 1/2 gelatinblad
50 gr vit choklad
3 dl grädde
1/2 dl socker
 
1 dl ananasjuice (från ananasburk)
1 dl syltsocker
2 brk Del monte ananas i bitar
 
Lägg gelatinblad i kallt vatten
Hacka chokladen och lägg i bunke
Koka upp grädden och socker,häll över chokladen och rör till chokladen smält.
Rör i gelatinbladen
Häll upp i glas och låt stå kallt i kylen i ca 2-3 timmar.
Häll av juicen från ananasen i en kastrull,koka upp juicen och syltsocker och låt svalna.
När pannacottan har stelnat häll över den avsvalnade juicen och lägg på ananasbitar.
Ställ i kylen och låt stelna i ytterligare 30 minuter.
 
Och nu lördagmorgon och vi har just vaknat upp i klockarviken.
 
Och vi ska bara njuta av att det är lördag och att vi får en hel dag i stugan,i dag blir det att vara ute och städa på tomten.
VI SKA......
 
 

Kommentera här: